AnaSayfa / Genel / Kahve falında leğenle su dökmek

Kahve falında leğenle su dökmek

Kahve falında leğenle su dökmek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalet eder.

Kahve falında leğenle su dökmek gördüyseniz:

  • Abartılı tepkilerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında leğendeki suyu dökmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında leğenle su dökmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine delalet eder.

Kahve falında leğenden su içmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leğen içinde su görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında leğenin içinde su görmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında içi su dolu leğen görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında leğende su görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına yorulur.

Kahve falında su dolu leğen görmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir