AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba yaptığını görmek

Kahve falında çorba yaptığını görmek

Kahve falında çorba yaptığını görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalet eder.

Kahve falında çorba yaptığını gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına yatkın olmakta fayda var.

Kahve falında yere çorba dökmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında tuzlu çorba içmek şükür içinde bir hayat süreceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çorba kaynatmak gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında çorba kaşığı görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında kurtlu çorba içmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında tabakta çorba görmek büyük kazanç elde edileceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında pirinç çorbası görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir