Kahve falında büyük sivilce sıkmak

Kahve falında büyük sivilce sıkmak yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kısmetli bir işe atılmaya, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine tabir olunur.

Kahve falında büyük sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Sizi iyi hissettiren kişilerle olmaya özen gösterin.

Kahve falında büyük sivilce sıkmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, maddi kayıpların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının sivilcesini sıkmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya alamet eder.

Kahve falında sivilceyi sıkmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sırtta sivilce sıkmak dolayısıyla geleceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına yorulur.

Kahve falında yüzünden sivilce sıkmak bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kendi sivilceni sıkmak dost ve akrabaların şaşırtılacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bacakta sivilce sıkmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına yorulur.

Kahve falında kendi sivilcesini sıkmak isabetli adımlar atılacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir