AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde sivilce çıktığını görmek

Kahve falında yüzde sivilce çıktığını görmek

Kahve falında yüzde sivilce çıktığını görmek yeni alanlara yöneleceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Sizden çok farklı, farklı kültürlerden gelen ya da bambaşka düşünen kişilerle bir araya gelmeniz şaşırmanıza neden olabilir.

Kahve falında yüzde sivilce çıktığını görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde büyük sivilce görmek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, güzel bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında yüzde kırmızı sivilce görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde sivilce görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında yüzdeki sivilceyi sıkmak tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzdeki sivilceleri sıkmak daha pozitif biri olacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzde iltihaplı sivilce görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzde sivilce patlatmak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir