AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda sivilce çıktığını görmek

Kahve falında vücudunda sivilce çıktığını görmek

Kahve falında vücudunda sivilce çıktığını görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, çok hayırlı insan olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir asabi geriliminiz olabilir.

Kahve falında vücudunda sivilce çıktığını görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda sivilceler çıktığını görmek çok iyi bir duruma geleceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının vücudunda sivilce görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, fal sahibinin muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda sivilceler görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına delalettir.

Kahve falında birinin vücudunda sivilce görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında vücudu sivilceli görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda sivilce görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir