AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından kurşunlanmak

Kahve falında sırtından kurşunlanmak

Kahve falında sırtından kurşunlanmak aile hayatında sevinileceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, özel hayatının renkleneceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, dertlerinden arınacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtından kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Eski ilişkilerinizden örnek almanız durumunda sevdiğiniz bir kişiye tam olarak ne söyleyeceğinizi biliyor olacaksınız.

Kahve falında sırtından kurşunlanmak sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, güzelliklere rast gelineceğine inanılır.

Kahve falında sırtından kurşun yemek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine işaret eder.

Kahve falında sırttan kurşunlanmak çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında kurşun görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtına kurşun yemek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine işarettir.

Kahve falında sırtından kurşunlandığını görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtından kurşun çıkarmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, bereket ve zenginlik bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir