AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde kurşun görmek

Kahve falında göğsünde kurşun görmek

Kahve falında göğsünde kurşun görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, ömür boyu devam edeceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, nefsine uyacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında göğsünde kurşun gördüyseniz:

  • Güvenli bir yuva sizin için çok önemli olacak.

Kahve falında göğsünden kurşunlanmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında göğsünde kurşun yarası görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında kurşunla göğsünden vurulmak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünde kurşun görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında üç kurşun yemek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında erimiş kurşun görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşunlanan birini görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir