AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında çıban çıktığını görmek

Kahve falında karnında çıban çıktığını görmek

Kahve falında karnında çıban çıktığını görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnında çıban çıktığını gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı duygular veya davranış değişiklikleri dikkat gerektiriyor.

Kahve falında karnında çıban çıktığını görmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, her zaman sevgi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında çıban çıktığını görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çıban çıktığını görmek kendisine kızacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasında çıban çıktığını görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, güvensizliğini yeneceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde çıban çıktığını görmek zorlukların biteceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında karnında çıban görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalettir.

Kahve falında başkasında çıban görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, birikim yapma imkânı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ayakta çıban görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, insanlarla iç içe olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir