AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara dumanlar görmek

Kahve falında kara dumanlar görmek

Kahve falında kara dumanlar görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, kazancın günden güne artacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına işarettir.

Kahve falında kara dumanlar gördüyseniz:

  • Yerine getiremeyeceğniz sözler verip huzurunuzu bozmamalısınız.

Kahve falında kara dumanlar görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara duman görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde siyah duman görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duman görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında duman isi görmek ferah bir eve geçileceğine, sosyal konumunun değişeceğine alamet eder.

Kahve falında dumanlı dağ görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalettir.

Kahve falında baca dumanı görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bacadan duman görmek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir