AnaSayfa / Genel / Kahve falında baca dumanı görmek

Kahve falında baca dumanı görmek

Kahve falında baca dumanı görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında baca dumanı gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderlik rolüne soyunmanız veya olayları başlatan kişi olmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında bacadan duman çıkmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında bacadan çıkan duman görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında bacada duman görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacadan duman çıktığını görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında baca dumanı görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacadan duman görmek sıkıntıların aşılacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacada kurum görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında baca yaptırmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir