AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzak bir yere yolculuk yapmak

Kahve falında uzak bir yere yolculuk yapmak

Kahve falında uzak bir yere yolculuk yapmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, sorunların çözüleceğine, kişinin içinin daralacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzak bir yere yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Diktatörce tavırları olan kişilere politik yaklaşın.

Kahve falında uzak bir yere yolculuk yapmak çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yere yolculuk yapmak elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzak yolculuğa çıkmak rahat nedir öğreneceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işaret eder.

Kahve falında uzak yere taşınmak bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında uzak bir yere bakmak büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçakla uzak bir yere gitmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin uzak bir yere gittiğini görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında uzak bir yer görmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir