AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin uzak bir yere gittiğini görmek

Kahve falında birinin uzak bir yere gittiğini görmek

Kahve falında birinin uzak bir yere gittiğini görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, kişinin fena halde yanılacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza alamet eder.

Kahve falında birinin uzak bir yere gittiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızdan son zamanların en önemli yardımını alabilir veya belli konularda sizi desteklemesini sağlayabilirsiniz.

Kahve falında uzak bir yere bakmak özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında uzak yerlere gitmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine delalet eder.

Kahve falında uzak bir yer görmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzak bir yere taşınmak geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına işaret eder.

Kahve falında uzak bir yere yolculuk yapmak güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzak yere çalışmaya gitmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yürüyerek uzak bir yere gitmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında uzak bir yere tayin olmak ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir