AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere yolculuk yapmak

Kahve falında bir yere yolculuk yapmak

Kahve falında bir yere yolculuk yapmak içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • O kişilere biraz cesaret verirseniz yeni bir arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında uzak bir yere yolculuk yapmak her anlamda şifa bulmaya, sorunlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere yolculuk yapmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere yolculuk etmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun yolculuk yapmak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle yolculuk yapmak düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deveyle yolculuk yapmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen biriyle yolculuk yapmak özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trene binip yolculuk yapmak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, işlerin çığırından çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir