AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzak bir yere bakmak

Kahve falında uzak bir yere bakmak

Kahve falında uzak bir yere bakmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, yeni bir yola gireceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, işlerinin aksayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, sıkıntıların büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzak bir yere bakmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan veya sizden fazlaca talepleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında uzak bir yere bakmak bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaklara bakmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında uzak bir yere gideceğini görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya işarettir.

Kahve falında uzak bir yere taşınmak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında uçakla uzak bir yere gitmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzak bi yere gitmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında uzak bir yere gitmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, memur ise terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin uzak bir yere gittiğini görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir