AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçakla uzak bir yere gitmek

Kahve falında uçakla uzak bir yere gitmek

Kahve falında uçakla uzak bir yere gitmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, çirkin amellere alamet eder.

Kahve falında uçakla uzak bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında uçakla uzak bir yere gitmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında uzak yere çalışmaya gitmek yokluk çekeceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzak bir yere gitmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yürüyerek uzak bir yere gitmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında uzak bir yere gideceğini görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında uzak yerlere gitmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzak bi yere gitmek bir anda atılıma geçeceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçakla bi yere gitmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir