AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzak yere taşınmak

Kahve falında uzak yere taşınmak

Kahve falında uzak yere taşınmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, statü atlayacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında uzak yere taşınmak gördüyseniz:

  • Size hiçbir katkısı olmayan konularla uğraşıyorsunuz.

Kahve falında uzak bir yere taşınmak iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzak yere taşınmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında uzak bir şehre taşınmak yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında uzaklara taşınmak özlediği yerlere yolculuk edeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzak bir yere tayin olmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, alın terinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yürüyerek uzak bir yere gitmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında uzak bir yere yürümek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında uzak bir yer görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir