AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzak yolculuğa çıkmak

Kahve falında uzak yolculuğa çıkmak

Kahve falında uzak yolculuğa çıkmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına delalet eder.

Kahve falında uzak yolculuğa çıkmak gördüyseniz:

  • Çok hassas bir konuda dahi olsa, belli bir fikir veya öneriden hoşlanmadıysanız kibarca geri çevirebilirsiniz.

Kahve falında uzak yolculuğa çıkmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Kahve falında uzak bir yere yolculuk yapmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, şeytanın aklına uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle yolculuğa çıkmak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hac yolculuğuna çıkmak daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında deniz yolculuğuna çıkmak kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına rivayet eder.

Kahve falında umre yolculuğuna çıkmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine delalettir.

Kahve falında uzun bir yolculuğa çıkmak sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yolculuğa çıkmaktan vazgeçmek de elinin bollaşacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir