AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzak bir yer görmek

Kahve falında uzak bir yer görmek

Kahve falında uzak bir yer görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında uzak bir yer gördüyseniz:

  • İş, ev ya da aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir.

Kahve falında uzak bir yer görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, kalabalıktan uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında uzak bir yere taşınmak kazancın devamlı olacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzak yere taşınmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına delalet eder.

Kahve falında uzak bi yere gitmek büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına yorulur.

Kahve falında uçakla uzak bir yere gitmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında uzak bir yere tayin olmak mevlit okutacağına, stresten uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin uzak bir yere gittiğini görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında uzak bir yere yolculuk yapmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir