AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağına dövme yaptırmak

Kahve falında bacağına dövme yaptırmak

Kahve falında bacağına dövme yaptırmak para biriktirebileceğine, işlerinin iyi gideceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, hatalarından erken döneceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında bacağına dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Paranızı büyüme potansiyeli olan konulara yatırmanızda fayda var.

Kahve falında bacakta dövme görmek her zaman haklının yanında olacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine yorulur.

Kahve falında bacağına dövme yaptırmak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağında dövme görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına yorulur.

Kahve falında dövme yaptırmış olduğunu görmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine işaret eder.

Kahve falında beline dövme yaptırmak belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, kazancınızın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini dövmeye çalışmak zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına işarettir.

Kahve falında arapça dövme görmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında dövme buğday görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir