AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövme buğday görmek

Kahve falında dövme buğday görmek

Kahve falında dövme buğday görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dövme buğday gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kafanızda bazı fikirler ya da öngörüleriniz olabilir.

Kahve falında dövme buğday görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalettir.

Kahve falında sırta dövme yaptırmak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında örümcek dövmesi görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında dövme yaptıran görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtında dövme olduğunu görmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renk dövme görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dövme yaptırmak istemek başarıların çoğalacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında dövmesi olduğunu görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir