AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyur numarası yapmak

Kahve falında uyur numarası yapmak

Kahve falında uyur numarası yapmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında uyur numarası yapmak gördüyseniz:

  • Durumunuzu doğru değerlendirebilecek kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında uyur numarası yapmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş numarası yapmak içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında kör numarası yapmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayılma numarası yapmak içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine delalet eder.

Kahve falında hasta numarası yapmak kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına işaret eder.

Kahve falında ölüm numarası yapmak hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine tabir olunur.

Kahve falında bayılmış numarası yapmak iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uyuyor numarası yapmak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir