AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta numarası yapmak

Kahve falında hasta numarası yapmak

Kahve falında hasta numarası yapmak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta numarası yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal nedenler yapılması gerekenleri yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında hasta numarası yapmak büyük ve güzel işler yapacağına, hayatının tamamen altüst olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüm numarası yapmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deli numarası yapmak arabuluculuk yapılacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü numarası yapmak güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bayılma numarası yapmak ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında uyuyor numarası yapmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş numarası yapmak mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, nahoş sözler işiteceğine delalet eder.

Kahve falında bayılmış numarası yapmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir