AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayılma numarası yapmak

Kahve falında bayılma numarası yapmak

Kahve falında bayılma numarası yapmak idealist davranacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine işaret eder.

Kahve falında bayılma numarası yapmak gördüyseniz:

  • Bazı insanların işlerine karışmanız veya tavsiyelerde bulunmanız durumunda istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz.

Kahve falında bayılmış numarası yapmak paslı bir çiviye basabileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayılma numarası yapmak çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında bayılmış gibi yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına işaret eder.

Kahve falında bayılma taklidi yapmak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına inanılır.

Kahve falında ölmüş numarası yapmak uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta numarası yapmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında deli numarası yapmak üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına yorulur.

Kahve falında ölüm numarası yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, zorluklarını aşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir