AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör numarası yapmak

Kahve falında kör numarası yapmak

Kahve falında kör numarası yapmak üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, sağlığın da bozulacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, önünün açılacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına işarettir.

Kahve falında kör numarası yapmak gördüyseniz:

  • Yalnız sevdiğinizin hayal gücü oldukça fazla olabilir.

Kahve falında kör numarası yapmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölü numarası yapmak ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, çok rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uyuyor numarası yapmak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında bayılmış numarası yapmak imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bayılma numarası yapmak rahat bir iş hayatının başlayacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine delalettir.

Kahve falında ölüm numarası yapmak fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine işarettir.

Kahve falında uyur numarası yapmak hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş numarası yapmak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir