AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş numarası yapmak

Kahve falında ölmüş numarası yapmak

Kahve falında ölmüş numarası yapmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kar elde edileceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş numarası yapmak gördüyseniz:

  • B planı yapmanızda fayda var.

Kahve falında ölü numarası yapmak huzurlu günlerin uzaklaşacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüm numarası yapmak dünyasının bir anda değişeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işarettir.

Kahve falında kör numarası yapmak kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında hasta numarası yapmak sevinç ve sürura, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deli numarası yapmak hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında uyuyor numarası yapmak iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında bayılmış numarası yapmak ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uyur numarası yapmak hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, imkânlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir