AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayılmış numarası yapmak

Kahve falında bayılmış numarası yapmak

Kahve falında bayılmış numarası yapmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize rivayet eder.

Kahve falında bayılmış numarası yapmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin bencil davrandıklarını veya bazı olaylarda kendi çıkarlarına sıkı sıkıya bağlandıklarını düşünmeden önce, gerekçeleri veya bir problemleri olup olmadığını da sormanızda fayda var.

Kahve falında bayılma numarası yapmak kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında bayılmış numarası yapmak maddi olarak çok rahat edeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında bayılma taklidi yapmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayılmış gibi yapmak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına işarettir.

Kahve falında deli numarası yapmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü numarası yapmak zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, mevkilerinin yüksek olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm numarası yapmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, saygınlığının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş numarası yapmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir