AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyuyor numarası yapmak

Kahve falında uyuyor numarası yapmak

Kahve falında uyuyor numarası yapmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uyuyor numarası yapmak gördüyseniz:

  • Sansınızı iyi kullanın.

Kahve falında hasta numarası yapmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına inanılır.

Kahve falında deli numarası yapmak çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü numarası yapmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş numarası yapmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, yeni başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bayılmış numarası yapmak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kör numarası yapmak şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm numarası yapmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında uyur numarası yapmak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir