AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyur gibi yapmak

Kahve falında uyur gibi yapmak

Kahve falında uyur gibi yapmak hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, insanları kandıracağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, dolayısıyla geleceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında uyur gibi yapmak gördüyseniz:

  • Kontrol edebileceğiniz, hakim olabileceğiniz konulara konsantre olmalı, kontrol edemediğiniz olay, konu, kişi veya durumlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında uyur gibi yapmak sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine işaret eder.

Kahve falında uyur numarası yapmak hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş gibi yapmak işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine alamet eder.

Kahve falında uyuyor gibi yapmak geçimin daha kolay hale geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine delalettir.

Kahve falında namaz kılar gibi yapmak ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bayılmış gibi yapmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılıyor gibi yapmak evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında patronu uyurken görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir