AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılar gibi yapmak

Kahve falında namaz kılar gibi yapmak

Kahve falında namaz kılar gibi yapmak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında namaz kılar gibi yapmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamamanız yolunda giden şeyleri aksatabilir.

Kahve falında namaz kılar gibi yapmak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına delalet eder.

Kahve falında namaz kılıyor gibi yapmak maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında namaz kılarken çiş yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek gibi namaz kılmak bilakis malının çoğalacağına, korkularından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayılmış gibi yapmak hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine yorulur.

Kahve falında uyur gibi yapmak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, yardımın alınacağına inanılır.

Kahve falında uyuyor gibi yapmak eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş gibi yapmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir