AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronu uyurken görmek

Kahve falında patronu uyurken görmek

Kahve falında patronu uyurken görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında patronu uyurken gördüyseniz:

  • Sizi düşündüren bazı sorunlardan kurtulmanız da mümkündür.

Kahve falında patronu uyurken görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında patronunu uyurken görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birini uyurken görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, dilediği gibi harcama yapacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi uyurken görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi uyurken görmek işlerinde bereket olacağına, işe ve aşa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir adamı uyurken görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uyurken düşmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, idealist davranacağına tabir olunur.

Kahve falında uyurken kendini görmek makamının ve ününün artacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir