AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş gibi yapmak

Kahve falında ölmüş gibi yapmak

Kahve falında ölmüş gibi yapmak en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, kazancında artış olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş gibi yapmak gördüyseniz:

  • Yanlız aceleciliğiniz devam ediyor.

Kahve falında uyur gibi yapmak bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında bayılmış gibi yapmak başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılıyor gibi yapmak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uyuyor gibi yapmak önünü açacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş gibi yapmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, çok büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılar gibi yapmak özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, imkân sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında dev gibi adam görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine yorulur.

Kahve falında gerçek gibi hissetmek üzüntülerini bölüşeceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir