AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılıyor gibi yapmak

Kahve falında namaz kılıyor gibi yapmak

Kahve falında namaz kılıyor gibi yapmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında namaz kılıyor gibi yapmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilerin problemlerinden kendiniz için yararlı dersler çıkartabileceğiniz bir aydasınız.

Kahve falında namaz kılıyor gibi yapmak eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılar gibi yapmak girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken çiş yapmak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek gibi namaz kılmak uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, fırsatların elden kaçacağına işaret eder.

Kahve falında uyur gibi yapmak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında uyuyor gibi yapmak eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş gibi yapmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında bayılmış gibi yapmak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir