AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayılmış gibi yapmak

Kahve falında bayılmış gibi yapmak

Kahve falında bayılmış gibi yapmak fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, ruhunu güzelleştireceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, gelirinin artacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bayılmış gibi yapmak gördüyseniz:

  • Aslında ilginizi çekmemesine ya da istememenize rağmen, bazı koşulları kabul edebilir, bazı girişimlerde bulunabilir, bazı konularda gönüllü hizmet verebilir ya da karşınızdaki kişileri kıramayabilirsiniz.

Kahve falında bayılmış gibi yapmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında bayılır gibi olmak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında bayılmış numarası yapmak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayılma numarası yapmak evi yoksa ev alacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bayılma taklidi yapmak önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bay bay etmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, elin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin bayılmasını görmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bayılıp yere düşmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir