AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyuyor gibi yapmak

Kahve falında uyuyor gibi yapmak

Kahve falında uyuyor gibi yapmak düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uyuyor gibi yapmak gördüyseniz:

  • Finansal veya özel hayatınızla ilgili bir durum hala dikkat gerektiriyor.

Kahve falında namaz kılar gibi yapmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, güçten ve takatten düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uyur gibi yapmak özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılıyor gibi yapmak sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına delalettir.

Kahve falında bayılmış gibi yapmak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş gibi yapmak kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uyuyor gibi yapmak borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında kurt gibi ulumak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına tabir olunur.

Kahve falında kömür gibi yanmak gerekirse özür dileneceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir