AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve kuşu eti yemek

Kahve falında deve kuşu eti yemek

Kahve falında deve kuşu eti yemek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, umutlarının söneceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deve kuşu eti yemek gördüyseniz:

  • Bazı konuları veya girişimlerinizi normal akışının dışında hareketlendirmek mümkün olmayabilir.

Kahve falında deve kuşu eti yemek günahların af olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deve kuşu eti görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında deve eti yemek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deve kuşu almak karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deve kuşunun ısırdığını görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında uçan deve kuşu görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah deve kuşu görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deve kuşu yumurtası toplamak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir