AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşun öldüğünü görmek

Kahve falında kuşun öldüğünü görmek

Kahve falında kuşun öldüğünü görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zamandan da kar edeceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuşun öldüğünü gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında bir kuşun öldüğünü görmek bolluk ve bereket geçireceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kuşu öldürmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında deve kuşu öldürmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında tavus kuşu öldürmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine işarettir.

Kahve falında serçe kuşunun öldüğünü görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, bir sebeple çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuşu öldürdüğünü görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, başarılı ve kazançlı olacağına delalettir.

Kahve falında sığırcık kuşu öldürmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuşların öldüğünü görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir