AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek

Kahve falında mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek

Kahve falında mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, özgüveninin artacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hayattan yana keyif bulacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına inanılır.

Kahve falında mavi ve yeşil muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Sosyal olarak kabul edilmenin sınırlandırılmasından hiç hoşlanmadığınızı göreceksiniz.

Kahve falında mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil mavi muhabbet kuşu görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi yeşil muhabbet kuşu görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında sarı mavi muhabbet kuşu görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında mavi renkte muhabbet kuşu görmek kazancı arttıracağına, kötü gününden de geri duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu tutmak ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafeste mavi muhabbet kuşu görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir