AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunun ölmesini görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun ölmesini görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun ölmesini görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun ölmesini gördüyseniz:

  • Bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Kahve falında elinde muhabbet kuşu görmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında pembe muhabbet kuşu görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işaret eder.

Kahve falında dişi muhabbet kuşu görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuş yumurtası görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşunun hasta olduğunu görmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu beslemek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hastalıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuş yavruları görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlar görmek hayır işleri yapacağına, kişinin fena halde yanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir