AnaSayfa / Genel / Kahve falında üveyik avlamak

Kahve falında üveyik avlamak

Kahve falında üveyik avlamak rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, işin düzeltileceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalettir.

Kahve falında üveyik avlamak gördüyseniz:

  • Pek çok kişi bunun farkında olmasına rağmen, sınırlamalardan veya kurallardan kurtulmak zor olabilir.

Kahve falında üveyik avlamak fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, kendi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında üveyik kuşu görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük balık avlamak bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keklik avlamak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, iş hayatında başarılı olmaya rivayet eder.

Kahve falında hindi avlamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine delalet eder.

Kahve falında fil avlamak rızıksız kalacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işarettir.

Kahve falında ördek avlamak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bıldırcın avlamak öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir