AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafeste mavi muhabbet kuşu görmek

Kahve falında kafeste mavi muhabbet kuşu görmek

Kahve falında kafeste mavi muhabbet kuşu görmek hayata küseceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, ona şifa olmayacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafeste mavi muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Bazı konulara cevap arayabilirsiniz.

Kahve falında kafeste mavi muhabbet kuşu görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek duygularının ön plana çıkacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işarettir.

Kahve falında kafesde muhabbet kuşu görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafeste görmek amacına ulaşacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işarettir.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşu görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşları görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir