AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu konuştuğunu görmek

Kahve falında muhabbet kuşu konuştuğunu görmek

Kahve falında muhabbet kuşu konuştuğunu görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, evini ve ailesini unutacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu konuştuğunu gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri ya da şikayetlerinizi dile getirmeniz duygusal anlamda suların ısınmasına neden olabilir.

Kahve falında muhabbet kuşunun konuştuğunu görmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşuyla konuştuğunu görmek zaferler kazanacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşu konuştuğunu görmek amacına nail olacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu sevmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuş tutmak parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu çiftleşmesi görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli muhabbet kuşu görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı muhabbet kuşu görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir