AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütüyle elini yakmak

Kahve falında ütüyle elini yakmak

Kahve falında ütüyle elini yakmak yeni ev eşyaları alınacağına, kötü sözler duyacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, yüklü siparişler alacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ütüyle elini yakmak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla işe konsantre olma ya da dağılma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında ütüyle elini yakmak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında gömlek ütülerken yakmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ütü yaparken elbiseyi yakmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbise ütülerken yakmak üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ütü yaparken yakmak konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet eder.

Kahve falında ütüyü yakmak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında ütülerken yakmak çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ütüyle kıyafet yakmak evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir