AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütüyle kıyafet yakmak

Kahve falında ütüyle kıyafet yakmak

Kahve falında ütüyle kıyafet yakmak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ütüyle kıyafet yakmak gördüyseniz:

  • Zekice yatırımlar veya alımsatım işleri söz konusu olabilir.

Kahve falında ütüyle kıyafet yakmak alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına inanılır.

Kahve falında ütü yaparken elbise yakmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında elbise ütülerken yakmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ütü yaparken elbiseyi yakmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına alamet eder.

Kahve falında ütü yaparken yakmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ütülerken yakmak işinin gücünün de hep rast gideceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ütüyü yakmak maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, çok doğru bir yol tutulacağına alamet eder.

Kahve falında gömlek ütülerken yakmak iyileşeceğine, ferahlayacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir