AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise ütülerken yakmak

Kahve falında elbise ütülerken yakmak

Kahve falında elbise ütülerken yakmak sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, iyi halinin kalmayacağına, rahat bir hayat süreceğine, malını ve canını emniyete alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, mal kaybına uğrayacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbise ütülerken yakmak gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı olayların netleşmeye başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında ütü yaparken elbiseyi yakmak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elbise ütülerken yakmak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, kısmetlerin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında ütü yaparken elbise yakmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında gömlek ütülerken yakmak yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ütülerken yakmak yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ütüyle kıyafet yakmak sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine yorulur.

Kahve falında ütüyü yakmak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına işarettir.

Kahve falında ütü yaparken yakmak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir