AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütü yaparken elbiseyi yakmak

Kahve falında ütü yaparken elbiseyi yakmak

Kahve falında ütü yaparken elbiseyi yakmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında ütü yaparken elbiseyi yakmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda yalnızca sizin için önemli olan bir projeye odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında elbise ütülerken yakmak kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala rivayet eder.

Kahve falında ütü yaparken elbise yakmak özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ütü yaparken elbiseyi yakmak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gömlek ütülerken yakmak insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, azalacağına delalet eder.

Kahve falında ütüyle gömlek yakmak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, maddi zararının giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ütüyle kıyafet yakmak ilk etapta durumu kaldıramayacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına işarettir.

Kahve falında ütü yaparken yakmak güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ütülerken yakmak geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir