AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütülerken yakmak

Kahve falında ütülerken yakmak

Kahve falında ütülerken yakmak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bazı ortak işlere gireceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına yorulur.

Kahve falında ütülerken yakmak gördüyseniz:

  • Ailenizi ihmal etmeyin.

Kahve falında elbise ütülerken yakmak cesaretini yeninden toplayacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında ütüyü yakmak hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ütü yaparken yakmak sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ütüyle kıyafet yakmak büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek ütülerken yakmak her şeyin yenileceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ütüyle elini yakmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ütülerken yakmak birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına tabir olunur.

Kahve falında ütüyle gömlek yakmak daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir