AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütü yaparken yakmak

Kahve falında ütü yaparken yakmak

Kahve falında ütü yaparken yakmak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, istediklerini elde edeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, gönül kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ütü yaparken yakmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan mantıksız ilerliyor veya bazı konularda aklıselim davranmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ütüyle kıyafet yakmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında ütü yaparken elbise yakmak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ütü yaparken elbiseyi yakmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gömlek ütülerken yakmak kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına delalet eder.

Kahve falında elbise ütülerken yakmak yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, kazanç ve kar getireceğine delalettir.

Kahve falında ütüyle elini yakmak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında ütülerken yakmak çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine yorulur.

Kahve falında ütü yaparken yakmak o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir