AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek ütülerken yakmak

Kahve falında gömlek ütülerken yakmak

Kahve falında gömlek ütülerken yakmak ağız tadının bozulmayacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek ütülerken yakmak gördüyseniz:

  • Belli ihtiyaçlarınız karşılanmıyorsa dikkatli olunması gerekiyor.

Kahve falında ütüyle gömlek yakmak olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gömlek ütülerken yakmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalettir.

Kahve falında ütüsüz beyaz gömlek görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ütülü gömlek giymek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ütüsüz gömlek görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ütülenmiş gömlek görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ütülü gömlek görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ütüsüz gömlek giymek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir