AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütüyü yakmak

Kahve falında ütüyü yakmak

Kahve falında ütüyü yakmak istediği herşeye kavuşacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında ütüyü yakmak gördüyseniz:

  • Geçmiş sorunları büyütmek değil, izlerini dahi ortadan kaldırmak için çaba harcamakta fayda vardır.

Kahve falında ütüyle kıyafet yakmak işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına delalettir.

Kahve falında ütü yaparken elbiseyi yakmak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında elbise ütülerken yakmak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ütüyle gömlek yakmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gömlek ütülerken yakmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında ütü yaparken yakmak hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ütülerken yakmak yüksek moral sahibi olunacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ütü yaparken elbise yakmak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir