AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütüyle gömlek yakmak

Kahve falında ütüyle gömlek yakmak

Kahve falında ütüyle gömlek yakmak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ütüyle gömlek yakmak gördüyseniz:

  • Duygusallık yüzdesinin artması netlik kaybı yaratabilir.

Kahve falında gömlek ütülerken yakmak kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına delalettir.

Kahve falında ütüyle gömlek yakmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine tabir olunur.

Kahve falında ütüsüz gömlek görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında ütülü gömlek giymek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ütülenecek gömlek görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında ütülü gömlek görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında ütüsüz gömlek giymek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ütüsüz beyaz gömlek görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, geçim derdinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir